POČELO JE “LJETO U KRAPINI“: U parku održane radionice za najmlađe, a na trgu glazbeni program, uz dobru klopu

Na natjecanju u pripremanju kotlovine pobijedili članovi DVD-a Krapina, posjetitelji uživali u koncertima Adastre i Pravila igre

Objavljeno: 16.06.2019. JJ

Počelo je “Ljeto u Krapini“, manifestacija koja će i ove godine građanima i posjetiteljima tijekom ljetnih mjeseci pružiti niz zanimljivih zabavnih i kulturnih sadržaja.

Jučer je tako održana “Noć krapinskog pračovjeka”, u sklopu koje su u Parku Matice hrvatske organizirane dječje radionice. Bili su tu vožnja monociklom, modeliranje balona, razne maskote, štule, facepainting, žongliranje, radionice za djecu Muzeja krapinskih neandertalaca, predstava, modna revija “Pračovjek”, disco večer za djecu, čitalački kutak i predstava udruge “Pleme špiljskog medvjeda”. U Kinu Krapina igrao je animirani film “Dugi iz kamenog doba”, uz besplatan ulaz, dok je na Trgu Ljudevita Gaja održano natjecanje u pripremanju kotlovine. Natjecatelji su pokazali svoje zavidne kulinarske vještine, a najboljima su se naposlijetku pokazali članovi DVD-a Krapina. Drugo su mjesto osvojili “Krapinski neandertalci“, a treće lovci.

U večernjim satima posjetitelji su uživali u koncertima Adastre i Pravila igre.

FOTO: Milorad Videković
FOTO: Milorad Videković
FOTO: Milorad Videković
FOTO: Milorad Videković
FOTO: Milorad Videković
FOTO: Milorad Videković
FOTO: Milorad Videković

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba