Traži se pomoć na blagajni, u backstageu i u foto sekciji

DOZNAJTE KAKO: Prijavite se za volontiranje na ovogodišnjem “Hoomstocku”

Objavljeno: 16.06.2019. JJ

Humska udruga mladih poziva sve zainteresirane volontere da se prijave i sudjeluju u realizaciji 14. izdanja glazbenog festivala “Hoomstock”, koji će se održati 5. i 6. srpnja u Humu na Sutli, te, bez obzira na iskustvo, svojom energijom i dobrom voljom pomognu u održavanju još jednog glazbenog spektakla. Traže se volonteri na blagajni, u backstageu te u foto sekciji.
Zainteresirani se mogu prijaviti putem linka – https://tinyurl.com/vohoom, uz uvjet da imaju 16 ili više godina, a od volontera se očekuje da budu točni, organizirani i odgovorni. Radno vrijeme volontera je od 17 do 3 sata, te je u to vrijeme zabranjena konzumacija alkohola.
Svi volonteri dobit će besplatan upad na “Hoomstock”, besplatan prostor za kampiranje, dvije festivalske majice, hranu i piće za vrijeme radnog vremena, zahvalnicu festivala te upis u volontersku knjižicu. Prijave traju do 25. lipnja, a svi prijavljeni volonteri bit će obaviješteni o odluci organizatora nekoliko dana kasnije.
Inače, festivalske ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio po cijeni od 80 kuna. U prodaji je i paket “Okupi ekipu”, koji uključuje tri festivalske ulaznice, a cijena paketa je 200 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba