Održani tradicionalni sportski susreti i druženje članova HNS-a KZŽ, na kojima je stranka, istaknuo je predsjednik Šplajt, ponovo pokazala zajedništvo

“Ne zanimaju nas podjele na lijevo i desno, već da zajedno idemo naprijed i da našu županiju izdignemo iz prosjeka”

Objavljeno: 10.06.2019. zagorjeinternational

HNS Krapinsko-zagorske županije i ove je godine, već tradicionalno, u nedjelju održao sportske susrete i druženje svojih članova i simpatizera. Ovogodišnji domaćini bili su članovi podružnice Bedekovčina koji su se pobrinuli za organizaciju samih susreta na igralištu kod Društvenog doma u Martincu Orehovičkom.

Pet disciplina

Snage su se odmjeravale u malom nogometu, beli, pikadu, potezanju užeta i pripremanju kotlovine. Prvo mjesto u malom nogometu osvojila je ekipa iz Gornje Stubice, drugo mjesto pripalo je Martincu Orehovičkom, a treće Bedekovčini, dok u pikadu prvo mjesto osvojio Kumrovec, drugo mjesto  Kraljevec na Sutli, a treće mjesto pripalo je Svetom Križu Začretje.
Najbolja u beli bila je ekipa iz Gornje Stubice, a drugo i treće mjesto pripalo je ekipama iz Svetog Križa Začretje. Prema ocjenama stručnog žirija najbolju kotlovinu pripremile su članice Ženske inicijative ŽO HNS-a KZŽ, drugo mjesto pripalo je ekipi iz Kumrovca, dok je treća bila ekipa iz Bedekovčine. Najuspješnijim ekipama i pojedincima pehare i priznanja podijelio je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt.

Stabilna organizacija

– Zagorski HNS ponovno je pokazao svoju snagu i zajedništvo, ovoga puta na sportskim terenima. Potvrdili smo da je zagorski HNS jaka i stabilna organizacija i važan partner u kreiranju županijske politike i rješavanju problema naših sredina. Ideje i prijedlozi HNS-a su razvojni i konkretni, jer jedino politika zajedništva Zagorju može omogućiti bolji standard. Nas ne zanimaju podjele na lijevo i desno, već da zajedno idemo naprijed i da našu županiju izdignemo iz prosjeka – poručio je tom prilikom Robert Šplajt.
Pobjedničke ekipe kvalificirale su se za sudjelovanje na tradicionalnim HNS-ovim sportskim susretima koji će se ove godine održati  30. lipnja u Svetom Martinu na Muri. (jm)

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter