Završen drugi po redu Mali ulični festival u Stubičkim Toplicama

BILA JE TO PRAVA UŽIVANCIJA: Ulice Stubaka tri su dana bile mjesto vrhunske zabave velikih i malih

Objavljeno: 10.06.2019. zagorjeinternational

Završen je i ovogodišnji, drugi po redu Mali ulični festival koji je sudeći prema posjećenosti stvarno izrastao u jedan veliki festival. Ulice Stubaka tri su dana bile mjesto vrhunske zabave i velikih i malih. Tako su na samom otvorenju posjetitelji imali prilike uživati u rock koncertu zagrebačkih Pips, Chips & Videoclipsa, subota je bila rezervirana za nastup uvijek sjajnih Soulfingersa, dok su u nedjelju svojim odličnim koncertom manifestaciju zatvorile već dobro znane četiri dame, poznatije kao The Frajle.

Ulični performeri

Osim koncertnih nastupa poznatih zvijezda festival je ostalim svojim sadržajem pružio za svakoga ponešto, pa su tako tu bili i nastupi velikog broja uličnih umjetnika/performera, bogata gastro ponuda (street food), kazališne predstave za odrasle i djecu, ljetno kino, kreativne radionice, likovna kolonija, zabavni park, te nezaobilazna ponuda mnogobrojnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i starih zanata. Iznimno zanimljiv dio festivala bio je i ArT PaRk u centru mjesta, s raznim uličnim performerima gdje je prikazana umjetnost kroz urbaniji izričaj, kao i tematska ugostiteljska ponuda.

Besplatan prijevoz

Budući da je ove godine program festivala bio puno jači, s kvalitetnijim sadržajem i boljim izvođačima, a i s obzirom na činjenicu besplatnog prijevoza ZET – ovim autobusima među brojnim gostima, veliki je broj bio i onih iz Zagreba i okolice. Novitet festivala svakako su bile tri vrlo kvalitetne i produkcijski jake kazališne predstave, pa je tako festival otvoren predstavom “Mila show”, u subotu je na rasporedu bila predstava “Cabaret preko veze” dok je zadnjeg dana festivala nastupila Glumačka družina Histrion sa svojom predstavom “Tajkuni”.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba