Planirate li skoknuti i na zagrebačko more?

Počela kupališna sezona na Jarunu i Bundeku

Objavljeno: 08.06.2019. zagorjeinternational

Započela je kupališna sezona na zagrebačkim gradskim kupalištima Jarun i Bundek, te na otvorenim bazenima Športsko – rekreativnog centra Šalata, dok otvoreni bazeni Sportskog parka Mladost počinju s radom 15. lipnja. Ljetna sezona na vanjskim bazenima Sportskog parka Mladost započet će nekoliko dana kasnije, zbog radova na sanaciji dječjeg bazena, popularno zvanog “Praćakalište“.

Cijene ulaznica

Kada je riječ o bazenima, cijene su ostale iste kao i proteklih sezona, pa će tako najmlađi korisnici, umirovljenici i osobe s invaliditetom za cjelodnevni boravak na bazenu morati izdvojiti pet kuna radnim danom, a 10 kuna subotom i nedjeljom, dok će odrasli radnim danom ulaznice plaćati 10 kuna, te 15 kuna subotom i nedjeljom. Korisnicima je omogućena i kupnja dnevne obiteljske ulaznice po cijeni od 30 kuna, mjesečne ulaznice za odrasle po cijeni od 150 kuna, te mjesečne ulaznice za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom po cijeni od 100 kuna. Svi oni koji se vole kupati cijelu godinu, bez obzira na godišnje doba, mogu kupiti godišnje ulaznice za bazene koje će odrasle koštati 1500 kuna za jedan bazen ili 1600 kuna za sve bazene dok će djeca, umirovljenici i osobe s invaliditetom godišnje ulaznice za jedan bazen plaćati 800 kuna, odnosno 900 kuna za ulaznicu koja vrijedi na svim bazenima. Moguće je kupiti i karnet za odrasle po cijeni od 130 kuna ili karnet za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom po cijeni od 80 kuna.

Sigurnost na plažama

Što se tiče sigurnosti na plažama gradskih kupališta, od 10 do 18 sati radnim danima, te  od 10 do 19 sati  vikendom i blagdanima, dežurat će kvalificirani spasioci, te će na oba kupališta u isto vrijeme biti dostupna prva pomoć i dežurni liječnik. (jm)

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba