SUTRA U STUBIČKIM TOPLICAMA POČINJE 2. MUF: U tri dana, očekuju vas koncerti Pipsa, Soulfingersa i Frajli, predstave, bogata gastro i eno ponuda te ulični performeri

Na Mali ulični festival vozit će i besplatni autobusi iz Zagreba

Objavljeno: 06.06.2019. zagorjeinternational

Stubaki pričaju novu priču i drugu godinu zaredom postaju domaćin Malog uličnog festivala. Otvorenje je sutra, uz rock koncert zagrebačkih Pips, Chips & Videoclipsa, dok je subota rezervirana za nastup uvijek odličnih Soulfingersa. U nedjelju na festivalu nastupaju već dobro znane četiri dame, poznatije kao The Frajle.

Za svakoga ponešto

Festival će pružiti za svakoga ponešto, pa će tu biti nastupi velikog broja uličnih umjetnika/performera, odlični koncerti, bogata gastro ponuda (street food), kazališne predstave za odrasle i djecu, ljetno kino, kreativne radionice, likovna kolonija, zabavni park, te nezaobilazna ponuda mnogobrojnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i starih zanata.
Iznimno zanimljiv dio festivala bit će i ArT PaRk u centru mjesta, s raznim uličnim performerima i umjetnost prikazana kroz urbaniji izričaj, kao i tematska ugostiteljska ponuda (Zagorski cug, Burger bar, Slatki vuglec, Pjenušci i vino bar, Štrukli vuglec), tako da će svatko moći pronaći za sebe najbolju varijantu hrane i pića, koje će kroz inovativnu festivalsku interpretaciju i ovdje imati notu tradicije. U nedjelju vas očekuju dvije kazališne predstave, dječja i u kasnijem terminu ona za odrasle, i to sve na vanjkušima u prekrasnom restauriranom paviljonu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.

Polasci i odlasci autobusa

Očekuje se i velik broj gostiju iz Zagreba, budući da je osiguran besplatan prijevoz ZET-ovim autobusima. Polazak iz Zagreba je sa stajališta turističke linije, Ulica G. Ninskog (u zoni ulaza Importanne centra), u petak u 18, 20, i 21 sat, s povratkom u 21, 22 i 1 sat, u subotu u 16, 18, 20 i 21 sat, s povratkom u 19, 22, 23 i 1 sat i u nedjelju u 9, 11, 15, 17 i 19 sati, s povratkom u 12, 16, 18, 21 i 23 sata.
MUF organizira Radno tijelo za turizam i promidžbu općine Stubičke Toplice, a pokrovitelji su Općina Stubičke Toplice i Krapinsko – zagorska županija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba