Članovi kickboxing klubova BTI iz Zaboka i Zmaj iz Bedekovčine nastupili na državnom prvenstvu u Omišu

“Zmaj” Stjepan Sedak postao četverostruki državni prvak

Objavljeno: 04.06.2019. zagorjeinternational

U Omišu je održan posljednji, četvrti ciklus državnih kickboxing prvenstava u tatami disciplinama point fighting za djecu i juniore i kick light za starije kadete, te ring disciplini full contact za juniore i seniore, na kojem je sudjelovao 241 natjecatelj iz 49 kickboxing klubova, među kojima i dva zagorska – Kickboxing kluba BTI Zabok i Kickboxing kluba Zmaj iz Bedekovčine.

Point fighting

U point fighting disciplini, u kategoriji dječaka do 24 kilograma, treće je mjesto osvojio Riko Ljubić iz BTI-ja, dok je njihova predstavnica Kiara Bratković u istoj disciplini, u kategoriji djevojčica iznad 36 kilograma, osvojila prvo mjesto. Iz BTI-ja je nastupila i Helena Sandra Tkalčević, koja je u disciplini point fighting  za juniorke do 60 kilograma osvojila drugo mjesto.
KBK Zmaj iz Bedekovčine nastupio je sa svoja četiri natjecatelja, dvije starije kadetkinje u kick lightu, te dva juniora u full contactu, pa je tako Eleni Ljubek, koja je u finalu nadmašila M. Topalli s 3:0, pripalo prvo mjesto u kategoriji starijih kadetkinja do 42 kilograma. Ana Sovec je u finalu je u finalu pobijedila C. Kalcinu iz kluba Velebit Benkovac, ali je izgubila u izjednačenom finalu od klupske kolegice M. Buterin s 3:0, te je osvojila drugo mjesto.

Treći klub prvenstva

U full contactu, u kategoriji juniora do 57 kilograma, prvo je mjesto osvojio Stjepan Sedak, koji je s 3:0 pobijedio N. Artičeka iz kluba “Dubrava“ Zagreb, te tako obranio prošlogodišnju titulu i postao četverostruki prvak države, dok je Ivan Bertić u full contact disciplini, u kategoriji juniora do 86 kilograma, u borbenom finalu pobijedio čvrstog I. Uglešića iz kluba Uni Rent iz Kaštel Kambelovca s 3:0 i osvojio prvo mjesto. Zmaj je bio treći klub prvenstva u full contactu za juniore, a ukupno je u konkurenciji 49 klubova zauzeo sedmo mjesto. (jm)

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba