Za glazbeni dio programa pobrinut će se Zadruga, Crni ribar i Grupa Zakon

SPORTAŠI, REKREATIVCI, PLANINARI: Prijavite se za Mala Erpenja Trekk ili malonogometni turnir 8. lipnja

Objavljeno: 04.06.2019. zagorjeinternational

Mala Erpenja Trekk 2019., koji se održava u subotu, 8. lipnja, osmo je izdanje sportsko – rekreativne utrke, na kojoj mogu sudjelovati sportaši, rekreativci, obitelji, planinari, te svi ostali koji žele provesti ugodno vrijeme u prirodi. Natjecatelji se mogu prijaviti u dvije težinske kategorije. “Šumska jagoda” duga je oko 12 kilometara, a namijenjena je rekreativcima, planinarima, šetačima i zaljubljenicima u prirodu. Staza prolazi zagorskim bregima, šumskim putevima te pješačkim stazama. Uključuje okrjepe kod zagorskih kleti, gdje u društvu veselih domaćina, sudionici mogu uživati u panoramskim pogledima i ljepotama kraja.

“Velika jagoda”, dužine oko 22 kilometra, namijenjena je sportašima i onima koji žele isprobati svoje fizičke mogućnosti i sposobnosti snalaženja u prirodi. Staza prolazi pored brojnih znamenitosti i turističkih atrakcija, te uključuje bogate okrjepe. Sve dodatne informacije dostupne su na linku.

Treking utrke počinju u 10 sati, a istog dana, s početkom u 19 sati, organizira se i malonogometni turnir. Tri najbolje plasirane ekipe bit će nagrađene novčanim nagradama od tisuću, dvije tisuće i tri tisuće kuna te peharima, a najbolji strijelac i golman peharima. Dvije ekipe ostvaruju plasman na završnicu Prvenstva Hrvatske u malom nogometu prema Socca pravilima, gdje imaju priliku boriti se za plasman na Socca Champions League, koji se ove godine održava u Mariboru. Sve dodatne informacije dostupne su na linku.

U glazbenom dijelu programa nastupaju Zadruga, Crni ribar i Grupa Zakon.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba