Održana izborna skupština Gradske organizacije Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 u Oroslavju – za predsjednika izabran Nenad Mihalić

“Izbori za mjesne odbore u Oroslavju su u listopadu i do tada moramo građanima predstaviti našu viziju grada”

Objavljeno: 03.06.2019. JJ

U petak je održana izborna skupština Gradske organizacije Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 u Oroslavju. Za predsjednika je izabran Nenad Mihalić, za potpredsjednika Mario Milat, a za tajnika Robert Šuk.
Novoizabrani predsjednik istaknuo je kako mu je cilj što prije konsolidirati gradsku organizaciju te poraditi na jačanju članstva.

Konstruktivan rad

– Izbori za mjesne odbore u Oroslavju su u listopadu, do tada moramo s građanima prokomentirati našu viziju grada. Želimo konstruktivno raditi na ostvarenju svih projekata koji će našim sugrađanima omogućiti bolju kvalitetu života – istaknuo je Mihalić.
Na skupštini su bili predsjednik Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Anđelko Topolovec, saborska zastupnica Marija Puh, te vodstvo Stranke rada i solidarnosti Krapinsko – zagorske županije.

Puna podrška

– Podružnica Oroslavje imat će punu podršku Županijske organizacije. Na ovim izborima je vidljivo koliko je važno imati dobro organiziran teren, jer u onim jedinicama lokalne samouprave koje su se bolje organizirale, rezultati su znatno bolji – rekao je Topolovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba