Sedam tisuća četvornih metara i 200-tinjak prepreka

DOĐITE NA “DUM – DUM” U OROSLAVJE! Očekuje vas najveći paintball poligon u ovom dijelu Hrvatske i nezaboravno adrenalinsko iskustvo

Objavljeno: 30.05.2019. zagorjeinternational

Paintball je danas sve češći oblik zabave, kako za najmlađe, tako i za one starije. Dokazano je da jača samopouzdanje, motiviranost te pojačava timski duh. Istovremeno jača samoinicijativu i kondiciju, no važna je i igračka inteligencija. Upravo ove značajke privukle su ovom sportu braću Frgec iz okolice Stubičkih Toplica, koji su se prije nešto više od osam godina prvi puta susreli s paintballom na Sljemenu i od tada su se njime “inficirali“. Ubrzo su osnovali klub te prikupili preko dvadeset članova – zaljubljenika u ovaj sport. Poligon PK DUM-DUM, koji se nalazi pokraj hipodroma u Oroslavju, najveći je u Hrvatskom zagorju, a spada među najbolje hrvatske poligone. Proteže se na preko sedam tisuća četvornih metara i sadrži oko 200 prepreka.

Prirodni materijali

DUM-DUM-ovci su pazili i na ekologiju, pa su tako svi zakloni i prepreke od prirodnih materijala, što ovom poligonu daje dodatnu draž. Frgeci su otvaranjem ovog poligona željeli obogatiti turističku ponudu Hrvatskog zagorja i čini se da u tome uspijevaju.
DUM-DUM trenutno posjeduje opremu za bezbrižno i sigurno igranje paintballa do 30-ak igrača istovremeno, a iz mjeseca u mjesec dodatno obogaćuju skladište opreme. Ekipa iz DUM-DUM-a neće vam samo iznajmiti poligon, već će cijelo vrijeme biti uz vas i motivirati vas na igru. Dat će vam savjete kako da igrate kako bi igra bila što zanimljivija. U sklopu terena nalazi se i montažni objekt za okrjepu, gdje se nakon igre, uz roštilj i piće, prepričavaju dojmovi s borbe.

Tri dana unaprijed

– Naš cilj je promicanje, razvitak i unapređenje paintballa kao sportske igre. Pozivamo zainteresirane pojedince, sportske grupe, udruge, poduzeća, ukratko, sve ljude željne dobre zabave, da nam se pridruže na našem poligonu u Oroslavju, a mi ćemo učiniti sve da im pružimo nezaboravno adrenalinsko iskustvo, na vrhunskom poligonu – kažu braća Frgec.
Svi koji žele odigrati partiju paintballa, sve dodatne informacije mogu dobiti na brojevima telefona Ivan – 095/516-9608 i Tomislav – 095/197-7803, a termin je potrebno rezervirati barem tri dana unaprijed. Cijena se formira po osobi, a mijenja se s obzirom na odabrani paket kuglica: S paket – oprema* + 150 kuglica – 110 kn; M paket – oprema* + 250 kuglica – 140 kn; L paket – oprema* + 350 kuglica – 170 kn i XL paket – oprema* + 500 kuglica – 210 kn.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba