PROMOCIJA U GLAVNOM GRADU: Gradonačelnik Bandić pozvao sve Zagrepčane na drugi Mali ulični festival, koji će se održati u Stubičkim Toplicama od 7. do 9. lipnja

“Dođite na festival u čijem su središtu kultura, polet, energija i smijeh za sve ljude dobre volje”

Objavljeno: 29.05.2019. IB

U Zagrebu su načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, domaćin Malog uličnog festivala Adam Končić i predsjednik Radnog tijela za turizam i promidžbu općine Stubičke Toplice Filip Poštek, najavili drugi Mali ulični festival, koji će se od 7. do 9. lipnja održati u Stubičkim Toplicama. U tri dana, istaknuli su, posjetitelje očekuje šarenilo boja, glazbe i hrane.
Festival ima i prodajno – izložbeno i kulturni karakter, te uz bogatu gastro ponudu i ponudu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, nudi dječje kazališne predstave, predstave za odrasle – cabare, ART park s raznim uličnim performerima, koncerte popularnih domaćih sastava te brojna popratna događanja.
– Već smo se lani osvjedočili kako se Mali ulični festival razvio u koncepcijski jedinstven i prepoznatljiv zagorski susret, u čijem je središtu pozornosti kultura, polet, energija i smijeh za sve ljude dobre volje. Oduševljava stoga entuzijazam organizatora, naših dragih prijatelja iz Stubaka, kao i sudionika Festivala – kazao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te pozvao Zagrepčane da u što većem broju posjete Stubake.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba