Ovog petka i subote Gospodarski sajam Varaždin na Kapucinskom trgu

Predstavit će se više od stotinu izlagača, uz bogat zabavno – glazbeni program i gastro ponudu

Objavljeno: 28.05.2019. zagorjeinternational

Ovogodišnji peti po redu Gospodarski sajam Varaždin održat će se ovog petka i subote na Kapucinskom trgu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe, nudit će cjelodnevni zabavno – glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje. Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi, općine, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radinosti, inovatori i auto kuće s područja sjeverozapadne Hrvatske.

Rasprave i predavanja

GSV 2019. će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno – glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje. Službeno otvorenje GSV-a je u petak u 12 sati, a predviđeno je predstavljanje više od stotinu izlagača. U cjelodnevnom zabavno – glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici nastupit će razna kulturno – umjetnička društva, tamburaški sastavi, plesni klubovi, Društvo Naša djeca, CTK Varaždin, limene glazbe, klape, ženske vokalne skupine i mnogi drugi.

Dobrovoljni prilog

Pokrovitelji Gospodarskog sajma Varaždin 2019. su Grad Varaždin, Varaždinska županija, Hrvatska gospodarska komora, HGK – Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, Turistička zajednica grada Varaždina i TZ Varaždinske županije. Organizator je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina. Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan.
Na ulazu u sajamski šator na Kapucinskom trgu moći će se ostaviti dobrovoljni prilog za Društvo invalida grada Varaždina.

Najnovije po kategorijama

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Predstavljen program obilježavanja 30. godišnjice oslobođenja grada Varaždina te Dana branitelja Varaždinske županije

ŽUPAN STRIČAK: Varaždinski dani rata, koji su bili ključna točka ratnih zbivanja 1991., gdje je došlo do prevage na našu stranu, zaslužuju pažnju državne razine

Objavljeno: 17.09.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter