Mreža udruga Zagor obilježila Dane otvorenih vrata

Građani mogli posjetiti prostor udruge te razgovarati s djelatnicima Info i Volonterskog centra

Objavljeno: 26.05.2019. IB

Mreža udruga Zagor i ove se godine uključila u obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga, u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. U organizaciji Ureda za udruge, u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu, predstavnica Mreže udruga Zagor sudjelovala je na konferenciji “Budućnost civilnog društva: aktivan doprinos građana društvenim promjenama“.
Na  “Otvorenim vratima Zagora“ u prostoru Centra za mlade Krapinsko – zagorske županije,  svi zainteresirani građani i građanke imali su mogućnost posjetiti prostor Zagora i razgovarati s djelatnicima Info centra za mlade i Volonterskog centra VolontirAJMO. Istovremeno, dvoje EVS volontera iz Engleske je izradilo plakat i predstavilo rad i projekte Zagora.
Ured Zagora, Info centra za mlade Zagor, Volonterskog centra VolontirAJMO i Centra za mlade KZŽ, otvoren je radnim danom od 7 do 16 sati.
– Za sve one koji žele komunicirati s nama putem društvenih mreža, mogu nam poslati upite putem Facebook stranice udruge ili putem maila [email protected]. Također nas kontaktirati i telefonom na 049/222 – 635 ili mobitelom na 091/22 26 350  – poručuju iz Mreže udruga Zagor.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba