Sudar traktora i autobusa u Zlatar Bistrici, srećom prošao samo s jednim lakše ozlijeđenim

Traktorist (86) želio skrenuti na parkiralište ambulante, bez da je provjerio da to može učiniti, pa je na njega naletio autobus

Objavljeno: 23.05.2019. AB

U Zlatar Bistrici je u srijedu došlo do prometne nesreće u kojoj su se sudarili traktor i autobus, pri čemu je jedna osoba lakše ozlijeđena. Do nesreće je došlo kada je 86-godišnji traktorist krenuo skrenuti ulijevo na parkiralište ambulante, a da se prije nije uvjerio da to može učiniti, pa ga je udario autobus kojim je upravljao 51-godišnjak, koji ga je u tom trenutku krenuo pretjecati. Tom je prilikom traktor odbačen u dvorišnu ogradu, a traktorist je, srećom, prošao samo s lakšim tjelesnim ozljedama. Doznajemo kako je u autobusu bio samo vozač te on nije ozlijeđen.
Do prometne nesreće došlo je i u krapinskom naselju Tkalci, kada je 21-godišnjak, upravljajući automobilom pod utjecajem alkohola (0,80 promila), vozio preblizu sredine kolnika te je prešavši dijelom vozila na suprotnu stranu, udario u automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera, kojim je upravljala 24-godišnjakinja. Ona je u nesreći zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je 21-godišnjak prošao bez ozljeda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba