Doznali kako prepoznati laž, koje su razlike u govoru tijela između žena i muškaraca, a održana je i debata na temu filma “Titanic”

Petnaestero mladih sudjelovalo na zanimljivoj trodnevnoj radionici “Govorništvo za početnike”

Objavljeno: 22.05.2019. JJ

Udruga mladih Feniks održala je prošlog tjedna radionicu pod nazivom “Govorništvo za početnike”, u suradnji s Govorničkom školom “Demosten”. Predavač je prvog i trećeg dana bio Kristijan Sedak, doktorand Poslijediplomskog doktorskog studija informacijskih i komunikacijskih znanosti pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu te trener i predavač na Govorničkoj akademiji “Demosten”, dok je Tena Žganec, apsolventica fonetike i anglistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, vodila drugi dan radionice.
Sudionici su naučili temelje neverbalne i verbalne komunikacije te javnog govora, upoznali važnost kompozicije javnog govora, a posebna je pažnja usmjerena na informacijski i uvjeravajući govor. Sudionici su doznali i kako prepoznati laž, koje su razlike u govoru tijela između muškarca i žene te su vježbali javni nastup kroz zanimljivu debatu na temu “Titanic – najbolji film”. Na radionici je sudjelovalo 15 mladih, a održane su u sklopu projekta Info centar za mlade “Neos” 2.0, kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt provodi Udruga mladih Feniks s partnerima, Krapinsko – zagorskom županijom i Gradom Oroslavjem.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba