VATRU GASI, BRATA SPASI: DVD Radoboj razveselio kolege iz DVD-a Čret, poklonivši im vatrogasni kombi

DEČKI SU TO ZASLUŽILI: “Pravo je zadovoljstvo pomoći, pogotovo kolegama vatrogascima. Sada će imati čime ići na natjecanja i, vjerujemo, postizati još bolje rezultate”

Objavljeno: 22.05.2019. AB

Vatrogastvo je u Zagorju uvijek bilo više od zanimanja, a danas su to ponovno dokazali dečki iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Radoboj, koji su kolegama iz Krapinskih Toplica, točnije iz DVD-a Čret, donirali vatrogasni kombi, Citroen Jumper. Kako je do toga došlo, pojasnio je načelnik Radoboja i predsjednik tamošnjeg DVD-a Anđelko Topolovec.

Dogovor s bivšim predsjednikom

– U razgovoru s bivšim predsjednikom DVD-a Čret Božom Ružakom doznali smo kako DVD Čret nema kombi i odlučili smo im pomoći čim se za to pruži prilika. Radi se o DVD-u koji je stalni sudionik vatrogasnih natjecanja i čiji članovi tamo postižu zavidne rezultate. Ovi dečki su to stvarno zaslužili – objasnio je Topolovec, s kojim je ugovor o donaciji potpisao predsjednik DVD-a Čret Marijan Vdović, u prisutnosti zamjenika predsjednika Vatrogasne zajednice KZŽ Vladimira Huzaka i Željka Presečkog iz DVD-a Petrovsko.

Sve od sebe

– Pravo je zadovoljstvo pomoći ljudima, a pogotovo vatrogascima, braći koja uvijek daju sve od sebe kada treba pomoći ljudima u nevolji. Dečki iz DVD-a Čret sada će imati čime putovati na natjecanja, a vjerujem da će tamo postizati još bolje rezultate – zaključio je Topolovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba