Članovi Narodne stranke – Reformisti, predvođeni predsjednikom stranke Radimirom Čačićem, na sajmu u Zlataru upoznali građane s programom za predstojeće europske izbore

Davor Kljak: Čačić se svojim rezultatima već mnogo puta dokazao, a to čini i dalje, posebno kao varaždinski župan

Objavljeno: 22.05.2019. zagorjeinternational

Predsjednik Narodne stranke – Reformisti i nositelj liste Reformista za Europski parlament Radimir Čačić posjetio je u utorak sajam u Zlataru. Tom prilikom, Reformisti su iskoristili priliku upoznati svoje sugrađane s programom za predstojeće europske izbore, koji se održavaju ove nedjelje.

Pozitivne reakcije

U pratnji predsjednika stranke bio je i kandidat na listi za EU parlament s područja KZŽ, ujedno i predsjednik Županijske organizacije KZŽ Davor Kljak.
– Posebno mi je drago da je predsjednik stranke Čačić danas s nama ovdje u Zlataru, u gradu iz kojeg ja dolazim. Primamo brojne pozitivne reakcije naših sugrađana na naš program i na rad Reformista i veseli me da danas imaju priliku iz prve ruke čuti što to Reformisti nude i to direktno od čovjeka koji se svojim rezultatima već mnogo puta dokazao, a to čini i dalje, posebno sada kao župan susjedne nam Varaždinske županije – naglasio je Kljak.

Predsjednici organizacija

Na druženju s građanima bili su i potpredsjednik Reformista KZŽ Davor Markuš, tajnik Županijske organizacije Zoran Klemen,  potpredsjednik Županijske organizacije Varaždinske županije Nenad Koščak i predsjednici gradskih i općinskih organizacija s područja županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba