NOVI MILIJUNI ZA ZAGORJE: Saborski zastupnik Žarko Tušek i predsjednik zagorskog HDZ-a obišao je sajam u Zlataru, gdje je istaknuo zadovoljstvo novim potporama koje stižu u Krapinsko – zagorsku županiju

“Nema općine i grada u kojem nemamo barem jedno ozbiljno gradilište uz podršku Vlade – danas se potpisuju novi ugovori s Ministarstvom regionalnog razvoja, jučer s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi”

Objavljeno: 21.05.2019. zagorjeinternational

Saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ Žarko Tušek obišao je danas sa suradnicima sajam u Zlataru, gdje je istaknuo zadovoljstvo novim potporama koje stižu u Krapinsko – zagorsku županiju.

Bit će toga još

– Posebno sam sretan jer se danas potpisuju novi ugovori u Ministarstvu regionalnog razvoja, za niz projekata u Krapinsko – zagorskoj županiji, za općine koje imaju brdsko – planinski status. Jučer pak su potpisani ugovori u Vodicama, s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi. Dolaze nam novi projekti, novi novac u Krapinsko – zagorsku županiju. Naime, u Vodicama je osigurano 10,4 milijuna kuna za tri velika projekta, dva u Radoboju, jedan u Donjoj Stubici, a po tom natječaju očekujemo još novih projekata kada završi evaluacija. Sve je to lijepa priča u okviru svega što Vlada radi za Hrvatsku u cijelosti, a onda i za Krapinsko – zagorsku županiju – kazao je Tušek, dodajući kako se ukupno radi o više od dvije milijarde kuna direktnih investicija u Krapinsko – zagorsku županiju, o čega se velik financira se iz europskih fondova.

 “Izađite na izbore”

– Sve se to realizira pametnim korištenjem europskog budžeta i na tome se mora raditi i dalje – graditi Hrvatsko zagorje i Krapinsko – zagorsku županiju ravnomjerno, po svim jedinicama lokalne samouprave. Stoga pozivam sve naše građane da izađu u nedjelju na izbore za EU parlament, da shvate njihovu važnost. Europska priča je priča našeg života, naše sadašnjosti i budućnosti. Naravno, pozivam birače i da zaokruže listu broj 9, listu HDZ-a i samim time daju potporu Vladi RH i svim projektima koje danas radimo u svakom dijelu naše županije. Nema općine i grada u kojem nemamo barem jedno ozbiljno gradilište uz podršku Vlade HR – zaključio je Tušek.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba