MALI POSTAJE SVE VEĆI: U Stubičkim Toplicama predstavljen drugi po redu, još bogatiji i bolji MUF

ŠARENILO BOJA, GLAZBE I HRANE: U tri dana, očekuju vas koncerti Pipsa, Soulfingersa i Frajli, predstave, bogata gastro i eno ponuda te ulični performeri

Objavljeno: 17.05.2019. ivanabelosevic

Članovi Radnog tijela za turizam i promidžbu općine Stubičke Toplice, u suradnji s tamošnjom Turističkom zajednicom, u Hotelu “Matija Gubec”, prezentirali su drugi “Mali ulični festival”, popularni MUF, koji će se održati 7. do 9. lipnja.  Načelnik Josip Beljak rekao je kako Stubaki pričaju novu priču drugu godinu za redom, a sve posjetitelje očekuje šarenilo boja, glazbe i hrane.

– Festival je polučio veliki uspjeh i s nestrpljenjem očekujemo njegovo drugo izdanje, koje će imati još više sadržaja i mislim da će se svi uzrasti biti zadovoljeni. Ove godine imamo suradnju s Gradom Zagrebom, tako da očekujemo dolazak Zagrepčana, jer je osiguran prijevoz ZET-ovom linijom. Ponosan sam na sve ljude koji su sudjelovali na prošlogodišnjem festivalu i one koji će biti dio njega ove godine – kazao je Josip Beljak.

 Pojačani sadržaj

Predsjednik Radnog tijela Filip Poštek najavio je program MUF-a.

– Zadržana je ista forma Festivala, kojeg u petak, 7. lipnja, otvara poznati zagrebački rock band Pips, Chips & Videoclips, dok je subota, 8. lipnja, rezervirana za nastup uvijek odličnih Soulfingersa. U nedjelju, 9. lipnja, kao i prošle godine, nastupaju već dobro poznate četiri dame, “The Frajle“. Ove su godine značajna sredstva uložena u pojačavanje uličnog sadržaja, gdje posjetitelje očekuje puno uličnih performera te predstave za djecu i odrasle, ArT PaRk, tematska gastro i eno ponuda, interaktivne radionice, ponude OPG-ova i lunapark. Ove je godine partner Grad Zagreb, nadamo se da će to polučiti dodatan uspjeh – naglasio je Poštek.

MUF-ov domaćin, kao i prošle godine, bit će poznati zagorski pjevač i glumac Adam Končić, u ulozi Gospona Stubaka.

– Sadržaji za odrasle su na rasporedu od 21 sat na dalje, a sve ono što se događa u sva tri dana, vezano je uz djecu i obitelj. Što se tiče kazališnog programa, održat će se tri kazališne večeri. Predstave će ići od 21 sat, a koncerti od 23 sata, s time da će u nedjelju The Frajle početi u 21 sat, a predstava će biti prije toga. Na dan otvorenja gostovat će  “Mila Show“, a uz Milu Elegović, nastupit će Marija Borić i Adalbert Turner Juci. Drugu večer predstavit će se “Cabaret preko veze“, u kojoj glume četiri dame, među kojima je Mirela Videk iz Bedekovčine, tako da ćemo istaknuti domaće zagorske glumce. U nedjelju će igrati cabaret “Petak za metak“, glumačke družine Histrion, u kojem također glumi Marija Borić. U subotu popodne i nedjelju prijepodne održat će se predstave za djecu, u Parku Maksimilijan, koje su besplatne. Bit će puno glazbe i zabave, na ovom Festivalu se traži ostati pozitivan i veseo i vratiti se drugi i treći dan – naglasio je Končić.

 Suradnja sa Zagrebom

Direktorica TZ-a grada Zagreba Martina Bienenfeld rekla je da će Festival najavljivati u Zagrebu, putem jumbo plakata i web stranica.

– Putem blogova ćemo također zainteresiranu publiku pozvati da dođe u Stubičke Toplice. Sigurno je zagarantiran odličan program i neće nedostajati zabave. Ovom Festivalu prednjači ulični festival u Zagrebu “Cest is the best“,  koji je sjajno posjećen i ljudi ga posebno vole te s njega možemo skrenuti pažnju na ovaj Festival ovdje. To garantira  privlačenje novih gostiju koji su željni ovakvih programa – zaključila je Bienenfeld.

Glavni pokrovitelji ovog događaja su Općina Stubičke Toplice i Krapinsko – zagorska županija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba