Najavili kako će se odmah uključiti u sve braniteljske aktivnosti u Krapini i KZŽ

Mladen Ptičar izabran za predsjednika Udruge hrvatskih branitelja Krapina

Objavljeno: 15.05.2019. JJ

U subotu je u prostorijama DVD-a Krapina održana osnivačka skupština Udruge hrvatskih branitelja Krapina, koja okuplja hrvatske branitelje s područja Krapine i šire. Osnivačkoj skupštini, koju je organizirao Inicijativni odbor, prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Krapine Drago Kozina, predsjednik Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade Tigrovi Krapinsko – zagorske županije Željko Herceg i predsjednik Udruge stranih dobrovoljaca Nigs Balchin.

Vijeće branitelja

U radnom dijelu skupštine donesen je Statut, sve potrebne odluke za registraciju udruge, te je izabrano vodstvo. Udrugu će voditi Vijeće branitelja, kojeg čine: Mladen Ptičar, Dražen Strabić, Josip Belačić, Mirko Golub, Branko Gregurović, Davor Kantolić, Stjepan Duš, Drago Kuhta, Zdravko Šaško, Josip Bolfek i Goran Ščuric. U Nadzorni odbor izabrani su Božo Cesarec, Nenad Kozina i Miljenko Ranogajec, a u Sud časti Damir Draganić, Milan Hršak i Zdravko Sopek.
Vijeće branitelja je između sebe za tajnika izabralo Mirka Goluba, za blagajnika Branka Gregurovića, za dopredsjednike Josipa Belačića i Dražena Strabića, a za predsjednika Mladena Ptičara.

Pokazati zajedništvo

– Članovi Vijeća branitelja ujedno su predstavnici pojedinih ratnih postrojbi u kojima su ratovali branitelji iz Krapine, pa se i na taj način želi pokazati toliko željeno zajedništvo, koje kao da se nekako s vremenom izgubilo. Udruga će se odmah uključiti u sve braniteljske aktivnosti u Krapini i našoj županiji – rekao je izabrani predsjednik udruge Mladen Ptičar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba