Redovna izvještajna skupština Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata “Barun”

“Ovo je zaista vrijedna udruga. Angažirani ste na međugeneracijskoj solidarnosti, širite istinu o Domovinskom ratu, te ste prisutni u društvenom životu svoga kraja”

Objavljeno: 14.05.2019. zagorjeinternational

U Stubičkim Toplicama je u subotu održana redovna izvještajna skupština Udruge veterana specijalne policije Domovinskog rata “Barun”. Izvješća o radu u proteklom razdoblju te planove za naredno razdoblje iznijeli su predsjednik i tajnik UVSPDR-a “Barun”, Mladen Hrastinski i Radmil Pavalić. Na skupštini su bili i predstavnici drugih braniteljskih udruga s područja Krapinsko – zagorske županije, izaslanica Ministarstva branitelja Ivana Iskrić, načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek.
– Ovo je zaista vrijedna udruga. Radite puno toga i sa svim dobnim skupinama. Angažirali ste se na međugeneracijskoj solidarnosti, širite istinu o Domovinskom ratu, a s druge strane radite i sve ostale aktivnosti te ste prisutni u društvenom životu svoga kraja. Krapinsko – zagorska županija pomaže rad braniteljskih udruga i čini sve da vam pomogne u vašem radu. Hvala vam na svemu što radite – rekla je Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba