OLUJNI UDARI VJETRA STVARAJU PROBLEME DILJEM ZAGORJA: Najgore na području Krapine, na čijem području dolazi i do povremenih nestanaka električne energije

Vatrogasci dosad imali 21 intervenciju, od toga 13 srušenih stabala – jedno se srušilo kod vrtića, jedno kod škole

Objavljeno: 13.05.2019. AB

Zbog jakog vjetra koji puše na području Krapinsko – zagorske županije, vatrogasci imaju pune ruke posla. Kako doznajemo od zapovjednika Vatrogasne zajednice KZŽ Marijana Lovrenčića, vatrogasci su dosad imali 21 intervenciju, od čega je bilo 13 micanja srušenih stabala, sedam ispiranja kolnika od nanosa bujice te jedno ispumpavanje vode iz objekta.
– Najviše intervencija imali smo na području Krapine, dosad osam, a nove dojave pristižu i dalje. Imali smo intervenciju uklanjanja drveta kod gradskog Dječjeg vrtića G. Krklec, a u tijeku je i intervencija u Dukovcu, gdje se stablo srušilo na električni vod, zbog čega je došlo do nestanka električne energije – kazao nam je Lovrenčić.

Inače, na krapinskom području povremeno dolazi do nestanaka električne energije, a mi smo naišli na djelatnike komunalca koji uklanjaju stablo koje se srušilo u neposrednoj blizini OŠ Ljudevita Gaja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba