U Zaboku traje “Hyundai Road Show” u organizaciji auto kuće Hyundai Štagar iz Marije Bistrice

POPULARNE CIJENE PRIVLAČE KUPCE: Zvijezda dana je električna Kona, impresivnog dometa i odvažnog dizajna

Objavljeno: 11.05.2019. zagorjeinternational

Hyundai Road Show, u organizaciji auto kuće Hyundai Štagar iz Marije Bistrice, održava se na Zivtovom trgu u Zaboku te je ponovo okupio brojne znatiželjnike, ali i one koji su upravo u Hyundaiju prepoznali svog budućeg limenog ljubimca.
Naime, prijavom na testnu vožnju Hyundai vozila, ulazi se u nagradnu igru, u kojoj sretan dobitnik ili dobitnica glavne nagrade dobiva Hyundai vozilo preko vikenda s punim spremnikom goriva.

Već sedma godina

– Probne vožnje u Zaboku organiziramo već sedmu godinu za redom te su posjetitelji svake godine u mogućnosti upoznati i isprobati nove modele Hyundai vozila i razmotriti aktualne ponude. Ove godine zvijezda eventa definitivno je električna Kona, impresivnog dometa i odvažnog dizajna – kazala nam je Nikolina Šestak Štagar, direktorica prodaje.

Dodala je kako na svakom od modela posjetitelji mogu ostvariti uštedu pri kupnji, pa se tako Hyundai i10 kreće već od 73.990 kuna, na modelu i20 u cijenu od 89.990 kuna uključeni su troškovi registracije i obaveznog osiguranja, dok kupnjom modela Hyundai i30 posjetitelji ostvaruju uštedu od 8000 kuna.
– U “Kraljevsku ponudu” Kone uključeni su troškovi registracije, obaveznog i kasko osiguranja, limitirano izdanje Tucsona Fresh Edition može se kupiti po cijeni od 159.990 kuna, dok se pri kupnji modela i40 ostvaruje ušteda od 10.000 kuna. Valja napomenuti da Hyundai vozila imaju pet godina punog tvorničkog jamstva, bez ograničenja kilometraže i 12 godina jamstva na prohrđavanje – zaključila je Nikolina Šestak Štagar.

Kupnja limenog ljubimca

Inače, Hyundai Štagar ovlašten je za prodaju Hyundai vozila od 2000. godine, a ukoliko niste bili u mogućnosti doći na Road show u Zaboku, njihovi će vas djelatnici rado primiti u sjedištu u Mariji Bistrici, na adresi Stubička cesta 20, gdje ćete moći pogledati sve modele, dogovoriti probnu vožnju i dakako – kupiti svog novog limenog ljubimca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba