Nastupili tamburaški orkestar, pjevački zbor i dramska skupina

VESELA PROSLAVA: Obilježen Dan OŠ Matije Gupca i 155 godina školstva u Gornjoj Stubici

Objavljeno: 10.05.2019. IB

Osnovna škola Matije Gupca u četvrtak je obilježila Dan škole i 155 godina školstva u Gornjoj Stubici. Prigodni program pripremili su učenici, zajedno sa svojim učiteljima, te je tako nastupio tamburaški orkestar i pjevački zbor, a potom i učenici dramske grupe u igrokazu. Pripremljene su i brojne radionice, kako bi okupljeni roditelji i drugi gosti doznali sve o aktivnostima kojima se učenici bave tijekom školske godine.

Brojne okupljene pozdravila je i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek.

– U proteklih šest godina, otkako sam na ovoj dužnosti, zaista je lijepo surađivati s ovom marljivom školom, na čelu s ravnateljicom koja ima viziju. Uključeni su u puno projekata i programa te imaju vrijedne, marljive i motivirane učitelje ni učiteljice, a tako i učenike i roditelje, dok je suradnja s Općinom Gornja Stubica i Krapinsko – zagorskom županijom čini još uspješnijom – rekla je Petek.

Na svečanosti su, uz ravnateljicu škole Sanju Knezić, bili i načelnik Jasmin Krizmanić, njegov zamjenik Vladimir Škvorc, predstavnici škola iz okolice, kao i prijateljske škole iz Tavankuta, iz Vojvodine.

FOTO: Zrinka Stakor

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba