Gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek poziva građane da online glasovanjem odaberu između dva imena koja su ušla u uži krug

“ZLATARSKO ZLATO” ILI “ZLATICA”: Kako bi se trebao zvati dječji vrtić u Zlataru?

Objavljeno: 08.05.2019. JJ

Gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek izrazila je zadovoljstvo dobrim odazivom građana koji su sudjelovali u anketi za odabir novog imena gradskog dječjeg vrtića, koji ide u rekonstrukciju i dogradnju, te ih je pozvala da odluče između dva imena koja su ostala u užem izboru.

– Veseli me što ste se u tolikom broju uključili i sudjelovali u anketi o odabiru novog naziva dječjeg vrtića u Zlataru. Voljela bih da se i ubuduće s tolikom zainteresiranošću uključujete u sve aktivnosti koje se tiču grada te dajete svoje prijedloge, pa i kritike. Dobili smo jako puno vaših prijedloga, a najviše glasova prikupili su prijedlozi “Zlatarsko zlato” (18,1 posto) i “Zlatica” (17,4 posto). Budući da se radi o razlici od svega nekoliko glasova, molim vas da još jednom glasate između ova dva prijedloga te tako odaberete novi naziv našeg dječjeg vrtića – napisala je Auguštan – Pentek na svojoj Facebook stranici.
Zainteresirani mogu glasati putem LINKA.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba