AKTIVNI U TREĆOJ DOBI: Marijabistrički umirovljenici glume, pjevaju u zboru, vježbaju, odlaze na izlete te organiziraju razne proslave

Za predsjednika Udruge umirovljenika Marija Bistrica ponovno izabran Josip Kovačić

Objavljeno: 08.05.2019. zagorjeinternational

U utorak je održana izborna skupština Udruge umirovljenika Marija Bistrica, na kojoj je za predsjednika ponovno izabran Josip Kovačić. Za njegovog zamjenika izabran je Željko Ščuric, za tajnicu Mira Čičmak, a za blagajnicu Đurđica Furjan.
Na skupštini je prihvaćeno izvješće o radu udruge za prošlu godinu, kao i planovi za ovu. Bistrička udruga umirovljenika broji oko 500 članova, a od aktivnosti u prošloj godini posebno su istaknuti brojni nastupi zbora ”Bistričko zvono”, koji ove godine slavi peti rođendan, a vrlo je aktivna bila i Dramska sekcija, s nastupima u Mariji Bistrici, ali i u drugim mjestima. Prošla je godina donijela i niz radionica, a u suradnji s Domom zdravlja u Mariji Bistrici i Gradskim društvom Crvenog križa Donja Stubica, svakog drugog petka u prostoriji Udruge vrši se mjerenje tlaka i šećera u krvi. Organizirani su i brojni izleti, proslave Martinja i Valentinovog, posjeti kazalištu. Četvrtkom se u školskoj dvorani održavaju medicinske vježbe, a u božićno vrijeme organiziran je posjet starijim članovima.

FOTO: RMB

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba