UZ BOK RENOMIRANIM VISOKOKVALITETNIM ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA

Specijalna bolnica Stubičke Toplice stekla novi međunarodni certifikat

Objavljeno: 07.05.2019. zagorjeinternational

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice prije nekoliko je dana dobila još jedan međunarodni certifikat. U protekle tri godine, naime, prošla je akreditacijski program međunarodne certifikacijske kuće TEMOS za pružanje medicinskih i nemedicinskih usluga u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji, a stjecanje certifikata prošle godine, potvrda je kvalitete rada i pružanja zdravstvenih usluga u Specijalnoj bolnici, koja u prvi plan stavlja potrebe pacijenata i njihovu sigurnost. Time se ona svrstala uz bok renomiranim međunarodnim visokokvalitetnim zdravstvenim ustanovama.

Preporučena bolnica

Prije nekoliko dana, uz produženje postojećeg certifikata, bolnica je dobila i TEMOS certifikat Diplomatic Council the Global Think Thank, kojim postaje preporučena bolnica za članove Diplomatskog vijeća. Diplomatsko vijeće ima savjetodavni status pri Ujedinjenim narodima, a ima pristup globalnoj mreži lidera s najviših razina diplomacije, poslovnih i društvenih okruženja.

Veleposlanstva i konzulati

– Diplomatsko vijeće službeno obavještava sva veleposlanstva i konzulate o najvišim standardima pružanja usluga u našoj bolnici, koja će biti uvrštena na popis međunarodnih zdravstvenih ustanova preferiranih od strane Diplomatskog vijeća za ovaj dio Europe, s najvišim standardima kvalitete u pružanju usluga fizikalne medicine i rehabilitacije – pojašnjavaju iz Specijalne bolnice Stubičke Toplice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba