Na Bedekovčanskim jezerima održano Prvenstvo Športsko – ribolovnog saveza KZŽ za 2019. godinu u lovu ribe udicom na plovak

Evo koje su se ekipe plasirale na Prvenstvo Zone II, koje će se održati na zagrebačkom Jarunu

Objavljeno: 06.05.2019. JJ

U subotu i nedjelju je na Bedekovčanskim jezerima, u organizaciji Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije i Športskog ribolovnog društva “Jezera” Bedekovčina održano natjecanje KUP – Prvenstvo Športsko – ribolovnog saveza KZŽ za 2019. godinu u lovu ribe udicom na plovak za kategorije kadetkinje, kadeti, juniori, juniorke, seniorke i seniori.

Kadetski Kup

U kategoriji juniora, prva je bila ekipa ŠRD-a “Pastrva” iz Donje Stubice, u sastavu Petra i Matej Berković te Marko Žuraj, s ulovom od 21.430 grama i sedam negativnih bodova, ispred drugoplasirane ekipe, ŠRD-a “Jezera” Bedekovčina, s osam negativnih bodova i ulovom od 18.935 grama, i trećeplasiranog ŠRD-a “Pastrva” iz Zlatara, s osam negativnih bodova i ulovom od 15.050 grama.
U kategoriji seniora, prva je bila ekipa ŠRD-a Đurmanec, u sastavu Alan Mojiško, Alen Grabušić i Zoran Vlahović, s ulovom od 24.155 grama i pet negativnih bodova, ispred drugoplasirane ekipe ŠRD-a “Jezera” Bedekovčina, sa šest negativnih bodova i ulovom od 24.545 grama, te trećeplasiranog ŠRD-a “Pastrva” iz Donje Stubice, s 14 negativnih bodova i ulovom od 20.055 grama.
Pobjedama u kategorijama kadeta i kadetkinja natjecatelji Športsko – ribolovnog kluba “Klen” Oroslavje ostvarili su pravo nastupa na kadetskom Kupu Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza, koji će se održati od 28. do 30 lipnja u Kutini – Banova Jaruga.

Prvih pet

Iz kategorije seniora, prvih pet natjecateljskih ekipa, Đurmanec, “Jezera” Bedekovčina, “Pastrva” Donja Stubica, “Stubaki” Stubičke Toplice i “Klen” Oroslavje, te iz kategorije juniora natjecatelji iz “Pastrve”, Donja Stubica, “Jezera” Bedekovčina, “Pastrve” Zlatar i “Šaran” Budinščina, kao i pobjedničke ekipe iz ŠRK-a Klen Oroslavje u kategorijama juniorki i seniorki, ostvarile su pravo nastupa na Prvenstvu Zone II, koja obuhvaća natjecatelje iz Zagrebačke i Krapinsko – zagorske županije te Grada Zagreba, kao izlučnom natjecanju za plasman na završnicu Kupa Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza. Domaćin Prvenstva Zone II ove je godine Grad Zagreb. Ovo natjecanje održat će se 26. svibnja na zagrebačkom Jarunu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba