U organizaciji žena OO-a Stranke rada i solidarnosti – BM 365 Radoboja održana “Plesna večer u Radoboju”

Radobojčani u društvu kandidata za EU parlament, Gordane Rusak i Krešimira Roginića, zaplesali u ritmu salse i engleskog valcera 

Objavljeno: 01.05.2019. zagorjeinternational

Povodom obilježavanja Svjetskog dana plesa, u ponedjeljak je u prostorima DVD-a Radoboj održana “Plesna večer u Radoboju”. Organizirale su je žene OO  Stranke rada i solidarnosti – BM 365 Radoboja, kako bi podsjetile na ples kao umjetnički oblik izražavanja, u čijoj se univerzalnost uistinu može uživati.
Plesnoj večeri prisustvovala je brojna publika, kao i uzvanici i članovi stranke, među kojima i dvoje kandidata za EU parlament, Gordana Rusak i Krešimir Roginić, a pridružili su im se i saborska zastupnica Marija Puh, načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak te predsjednik ŽO Stranke rada i solidarnosti BM 365 KZŽ, ujedno i potpredsjednik stranke, Anđelko Topolovec.
Plesna večer započela je mažoret plesom Radobojskih mažoretkinja, da bi se ples nastavio pod vodstvom plesnog centra “Bamboleo” iz Zagreba.
Direktor plesnog centra Miro Blažević te plesači Helena Fink, Paula Jeričević i Mario Ožbolt podučili su publiku osnovnim koracima salse i engleskog valcera, kralja svih plesova. Inače, Paula Jeričević je 11 puta osvojila titulu državne prvakinje, dok je Mario Ožbolt tri godine za redom državni prvak u kombinaciji standardnih i latino-američkih plesova. U pet koreografija zaplesala su i braća iz Radoboja, Lara i Antonio Pesicus, a nastup domaćeg tamburaškog sastava Kontra band zaključio je uspješnu plesnu večer u Radoboju. Organizatorice istuču kako će ovakve plesne večeri u Radoboju postati tradicionalne.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba