Zagorske boje na natjecanje za najspremnijeg pripadnika Oružanih snaga RH branit će Krunoslav Ivanušec, Luka Špehar i Božidar Osredečki

Osamnaestero pripadnika MUP-a na Ivanščici odradilo vježbu iz orijentacijske hodnje

Objavljeno: 27.04.2019. JJ

U četvrtak je na području Ivanščice održana vježba pripadnika MUP-a iz orijentacijske hodnje, kao priprema za natjecanje za najspremnijeg pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske “Memorijal bojnik Davor Jović – Natjecanje ‘Prvi za Hrvatsku’ 2019. godine”.

Jedna žena

Sudjelovalo je 18 pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova, policijski službenici specijalne, interventne i temeljne policije, pod vodstvom instruktora za obuku Interventne jedinice policije Policijske uprave brodsko – posavske Andrije Živkovića. Po prvi puta na ovakvom natjecanju sudjeluje i žena, policijska službenica Postaje pomorske policije Zadar. Najbolji rezultat na vježbovnoj utrci ostvario je Matej Veršec iz Interventne jedinice PU virovitičko – podravske. Policijskim službenicima Interventne jedinice policije PU krapinsko – zagorske, Krunoslavu Ivanušecu i Luki Špeharu, ove se godine na natjecanju pridružio i policijski službenik Postaje granične policije Macelj Božidar Osredečki.

U Udbini

Natjecanje za najspremnijeg vojnika održat će se u svibnju, na području grada Udbine, gdje će Luka Špehar pokušati ponoviti prošlogodišnji rezultat, kada je na području grada Vukovara osvojio ukupno osmo mjesto i prvo mjesto u kategoriji pripadnika MUP-a. Provođenje vježbe pratili su pomoćnik zapovjednika Zapovjedništva interventne policije Gordan Vlahović i zapovjednik Interventne jedinice policije PU krapinsko – zagorske Dražen Pavlinec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba