Poznati rezultati natječaja digitalne fotografije za učenike od petog do osmog razreda “Razglednica moga mjesta, škljocni za sjećanje 2019.“

Boje Zagorja trećim mjestom obranila Željka Hazulin iz OŠ Konjščina, prva nagrada pripala je Flaviji Paliaga iz Rovinja

Objavljeno: 25.04.2019. IB

Odabrane su najuspješnije fotografije pristigle na natječaj digitalne fotografije za učenike od petog do osmog razreda osnovne škole  “Razglednica moga mjesta, škljocni za sjećanje 2019.“  Odabrane su tri nagrađene razglednice i 14 pohvaljenih razglednica koje će biti izložene.  Prvu nagradu osvojila je učenica osmog razreda Flavia Paliaga iz OŠ Jurja Dobrile Rovinj, drugo mjesto pripalo je učeniku sedmog razreda Tvrtku Kolariću iz OŠ Josipa Kozarca Slatina, dok je treća nagrada pripala učenici osmog razreda Željki Hazulin iz OŠ Konjščina. U povjerenstvu za odabir bili su Branko Bručić, umjetnički fotograf, Damir Vnučec, fotograf i vlasnik Foto – video studija Media 32 te Suzana Ramić, učiteljica razredne nastave. Na natječaj je inače pristiglo ukupno 175 fotografija  iz 25 hrvatskih škola.

Kriteriji odabira bili su prepoznatljivost motiva – detalj mjesta iz kojeg će se prepoznati to mjesto, tehnička izvedba, ljepota kadra, dinamičnost i umjetnički dojam. Svečano dodjela nagrada i izložba fotografija održat će se u utorak u 10 sati u OŠ Vladimira Nazora u Budinščini.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba