Treći pop – rock dječji festival održat će se 4. srpnja u Humu na Sutli

Osnovnoškolci, prijavite se za nastup na “Hoomstock Junioru”

Objavljeno: 22.04.2019. zagorjeinternational

Organizacijski odbor trećeg dječjeg festivala pop rock glazbe “Hoomstock Junior” raspisao je natječaj za odabir izvođača i skladbi koje će biti izvedene 4. srpnja u Humu na Sutli.

Djeca i bendovi

Na natječaj se mogu javiti djeca i bendovi osnovnoškolskog uzrasta iz Krapinsko – zagorske županije, te susjednih slovenskih općina Rogatec i Rogaška Slatina, uz uvjet da odaberu pjesmu koju će na festivalu izvesti uz matricu, prateći bend ili uz samostalnu pratnju na nekom instrumentu. Izabrana skladba mora biti isključivo pop rock tematike, a nebitno je je li riječ o domaćoj ili stranoj skladbi, te je li ona već izvedena ili autorska.

Audicija

Za sve prijavljene kandidate po završetku natječaja bit će organizirana audicija, na kojoj će žiri odabrati one koji će nastupiti na festivalu. Budući da je festival natjecateljskog tipa, osigurane su nagrade žirija, točnije, nagrada za najbolju izvedbu i nagradu za najbolji scenski nastup.
Organizatori obavještavaju kako svi zainteresirani trebaju popuniti prijavnicu s osnovnim podacima, a koja je dostupna na internetskim stranicama općine Hum na Sutli, te je do 15. svibnja poslati na adresu općine, s naznakom “Za festival Hoomstock Junior”. (jm)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba