Član Atletskog kluba “Rudolf Perešin” nastupio u konkurenciji više od 60 tisuća trkača

SVAKA ČAST! Zoran Komar istrčao svoj prvi maraton, i to onaj pariški, jedan od najvećih na svijetu

Objavljeno: 18.04.2019. JJ

Zoran Komar, član Atletskog kluba “Rudolf Perešin” iz Gornje Stubice, istrčao je svoj prvi maraton u karijeri, i to ne bilo koji, već onaj pariški, jedan od najvećih svjetskih maratona. Komar je u Parizu, gdje je nastupilo preko 60 tisuća trkača, završio na 2159. mjestu, s rezultatom 3 sata 6 minuta i 23 sekunde.

Dječje natjecanje

Članovi AK “Rudolf Perešin”, njih 16, nastupili su i u Varaždinu, gdje je održano drugo kolo Hals lige. Najznačajniji rezultat napravio je Jan Šobak, koji je osvojio srebrnu medalju u bacanju vorteksa u svojoj kategoriji. Ema Zrinščak je bila sedma, a Nika Kuhta osma u bacanju koplja u kategoriji starijih kadetkinja. Frano Duspara je bio četvrti u bacanju kugle u kategoriji seniora. Još su nastupili: Borna Pavalić, Fran Šobak, Filip Lisak, Luka Poštek, Dora Carek, Lucija Poštek, Helena Dinjar, Jana Hren, Franka Borovec, Lucija Lešković, Andrea Ilinić i Sara Pavalić.
U Zagrebu je pak održano natjecanje za djecu osnovnih škola od trećeg do šestog razreda, “Erste plava liga”. Patrik Dinjar, kao predstavnih Osnovne škole Oroslavje, osvojio je brončanu medalju u bacanju vortexa u kategoriji četvrtog razreda.

Trail utrke

U Nacionalnom parku Krka održan je pak drugi polumaraton, na kojem je Neven Čorko osvojio deveto mjesto u ukupnom poretku, a od hrvatskih je predstavnika bio peti. Sljedećeg je dana nastupio u Zadru, na manifestaciji “Zadar Night Run”, gdje je osvojio odlično treće mjesto na utrci od 2,5 kilometara.
U Njivicama na otoku Krku održan je Adria Spring Trail. Na utrci dužine 17 kilometara, Krunoslav Borovec je bio 22. od 175 natjecatelj. U Zaprešiću, na BanTrailu, u utrci dužine 17 kilometara pobijedio je Dražen Dinjar, dok je Suzana Dinjar u ženskoj konkurenciji bila druga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba