VALJDA JE IZ SVEGA IZVUKAO POUKU: Nakon mjesec i pol kazne, zbog demoliranja trgovine na benzinskoj postaji u pijanom stanju, zagorski nogometaš priključen je treninzima prve momčadi Osijeka

NOVI TRENER RAČUNA NA NJEGA: Petar Bočkaj moći će zaigrati već sutra na gostovanju kod Istre 1961

Objavljeno: 18.04.2019. zagorjeinternational

Mladi zagorski nogometaš Petar Bočkaj priključen je treninzima prve momčadi Osijeka. Prema riječima predsjednika kluba Ivana Meštrovića, trener Dino Skender izrazio je želju imati Bočkaja u prvoj momčadi i to se dogodilo poslije razgovora trenera i igrača, piše Index.hr.

Natjecateljska forma

Petar će tako moći zaigrati već u petak na gostovanju kod Istre 1961 u Puli.
– Novi trener, Dino Skender, je u razgovorima uoči svoga dolaska tražio neisključivost po pitanju Bočkajevog statusa. Prevedeno: tražio je da igrač bude u natjecateljskoj formi da, ako bude potrebe, može računati na njega u slučaju da nam pozicija na ljestvici u finišu prvenstva uključi sve alarme – napisao je Meštrović u priopćenju tijekom vikenda.
Podsjetimo, Bočkaj je bio izvan momčadi od 2. ožujka, kada je u bizarnom incidentu automobilom demolirao trgovinu na benzinskoj stanici.

Zabio iz slobodnjaka

Tadašnji trener Zoran Zekić istog je trena ostao bez jednog od najboljih igrača, koji se sada ipak vraća poslije nešto više od mjesec dana klupske kazne.
Zagorski nogometaš prošlog se vikenda vratio igranju nogometa, u pobjedi Osijekove druge momčadi 2:0 nad Kustošijom, gdje je lijepo zabio iz slobodnog udarca, čime si je ponovo otvorio vrata prve momčadi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba