Održana sjednica Skupštine Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina

“Sve braniteljske udruge u Krapinsko – zagorskoj županiji imaju svog partnera”

Objavljeno: 14.04.2019. zagorjeinternational

U Vatrogasnom domu u Bedekovčini u petak je održana sjednica Skupštine Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina.
Izvješća o radu u prošloj godini te plan rada za naredno razdoblje iznijelo je vodstvo Udruge, na čelu s predsjednikom Stjepanom Sovecom, a na sjednici je bio i zamjenik župana Anđelko Ferek – Jambrek, koji je članovima UDVDR-a Bedekovčina čestitao na brojnim provedenim aktivnostima te poželio nastavak uspješnog rada i u budućnosti.
– Sve braniteljske udruge u Krapinsko – zagorskoj županiji imaju svog partnera – istaknuo je zamjenik župana te podsjetio da su prijave pristigle na županijski natječaj za programe i projekte usmjerene očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području KZŽ trenutno u postupku ocjenjivanja.
Okupljene su pozdravili i brojni okupljeni predstavnici braniteljskih i drugih udruga s područja Krapinsko-zagorske, Vukovarsko-srijemske i Zagrebačke županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba