Ima tu sportaša, kulturnih djelatnika, ali i dobrovoljnih darivatelja krvi

Na svečanoj sjednici povodom Dana grada Zlatara dodijelit će se tri plakete i pet diploma – evo tko su dobitnici

Objavljeno: 14.04.2019. zagorjeinternational

Gradsko vijeće Zlatara na svojoj je sjednici donijelo odluku o dodjeli javnih gradskih priznanja za 2019. godinu. Pristiglo je osam prijedloga, tri za dodjelu plakete i pet za dodjelu diplome, a toliko ih se i može maksimalno dodijeliti u jednoj godini.

Plaketa Grada Zlatara dodijelit će se Školskoj knjizi Zagreb, za dugogodišnju podršku i pokroviteljstvo dječjih priredbi na manifestaciji “Dani kajkavske riječi“ i promociju kajkavskog kulturnog stvaralaštva mladih, Borisu Brežnjaku, za dugogodišnji uspješni rad na području obrazovanja i kulture, kao voditelju – volonteru u KPD-u “Zlatarjeve” i Željku Slunjskom, za dugogodišnji rad u novinarstvu i promociju grada Zlatara.

Diplomu Grada Zlatara dobit će dobrovoljni darivatelji krvi – Vjekoslav Kadoić, za 125 davanja krvi i Ivan Groš, za 100 puta darovanu krv, zatim Tomo Valjak za osvojeno prvo mjesto u ukupnom poretku alpskog skijanja u Republici Hrvatskoj u kategoriji mlađih kadeta za sezonu 2018./2019., Lana Preis, prvakinja Hrvatske i prva na rang listi Hrvatskog teniskog saveza za tenisačice do 12 godina te Ivan Rogina – Čibi, za dugogodišnje sudjelovanje na “Pajdaškom sprehajanju“ i promociji običaja zlatarskog kraja.

Priznanja će dobitnicima biti uručena na svečanoj sjednici povodom Dana grada, koja će se održati u petak, 26. travnja, u Vatrogasnom domu u Zlataru s početkom u 17 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba