DANI BEBA, DJECE I TRUDNICA U WESTGATEU OD 12. DO 14. TRAVNJA

Shoppingirajte uz odlične sajamske popuste i uživajte u bogatom zabavnom programu, dok se vaši najmlađi zabavljaju u igraonici ili dječjem kinu

Objavljeno: 12.04.2019. zagorjeinternational

Kao što je već poznato, u omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj, Westgate Shopping Cityju, od 12. do 14. travnja održava se najveći sajam za bebe, djecu i roditelje u regiji, 35. Dani beba, djece i trudnica. U prizemlju najvećeg shopping centra u Hrvatskoj, roditelji i oni koje će to tek postati, imat će priliku upoznati se s brojnim novitetima i bogatom ponudom za trudnice, bebe i djecu, dobiti korisne informacije i shoppingirati uz odlične sajamske popuste.
U Westgateu, najboljem mjestu shoppinga i zabave za cijelu obitelj, pored izložbenog prostora, posjetitelje očekuje i bogat zabavni program. Nastupi dječjih zborova, plesnih skupina, KUD-ova, sportskih klubova i animatora, igraonice, radionice i crtaonice te nagradne igre tek su dio atmosfere koja će vladati Westgateom tijekom Dana beba, djece i trudnica.
Sve mame moći će svoje bebe nahraniti ili presvući u posebnom kutku za prematanje, kao i posjetiti najveću igraonica za djecu u Hrvatskoj – Kid’s World i prvo hrvatsko dječje kino uz najbolje projekcije. Tu su i najveći Bowling centar Rock’n’bowl i Muzej automobila Ferdinand Budicki!
Posjetiteljima na raspolaganju stoje i otvoreni i zatvoreni parking, dok je ulaz na Dane beba, djece i trudnica u Westgateu besplatan.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba