Prijavite se do petka – sudjelovanje je besplatno

“SUVENIR KAO TURISTIČKI DOŽIVLJAJ DESTINACIJE“: Idućeg ponedjeljka u Zelenjaku edukativne radionice za turističke djelatnike, obrtnike, nositelje OPG-ova…

Objavljeno: 09.04.2019. IB

U dvorani Cesargrad Ville Zelenjak – Ventek u Risvici, u ponedjeljak će se održati edukativne radionice na temu “Suvenir kao turistički doživljaj destinacije“. Program radionice namijenjen je nositeljima turističke ponude u destinaciji, predstavnicima turističke industrije, obrtnicima, OPG-ovima te zaposlenicima u sustavu turističkih zajednica i lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanima uz razvoj turizma. Cilj je educirati polaznike da suvenir pridonosi izgradnji pozitivne slike o destinaciji, da je pomoćno sredstvo za kreiranje vrhunskog doživljaja i atrakcije kulturnog turizma te kao takav potiče suradnju između baštinika, nositelja i prenositelja kulturnog i civilizacijskog identiteta – udruga građana, umjetnika, obrtnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i drugih.
Radionice će voditi Romana Lekić, pomoćnica dekana za studije turizma na Edward Bernays visokoj školi za komunikacijski menadžment u Zagrebu. Sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna prijava, koju je potrebno dostaviti do 12. travnja na e-mail adresu: [email protected]. Radionica počinje u 13 sati, a organizatori su Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić i Zagorska Sela te Turistička zajednica područja Tuhlja, Klanjca i Trgovišća. Kontakt brojevi su: 099/555 35 53 i 098/616-142.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba