Održana izborno – izvještajna skupština Udruge “Sveta Marta” iz Zaboka

Predsjednik i dalje ostaje Darko Fiket, nova dopredsjednica je Marija Šimag, a tajnica i blagajnica Barbara Fiket

Objavljeno: 08.04.2019. zagorjeinternational
Na petoj izborno – izvještajnoj skupštini zabočke Udruge “Sveta Marta”, za predsjednika je na još jedan četverogodišnji mandat izabran Darko Fiket, nova dopredsjednica je Marija Šimag, dok je tajnica i blagajnica  Barbara Fiket.
Podnesena su ujedno i izvješća o radu udruge, financijsko izvješće te izvješće Nadzornog odbora za 2018. godinu, koja su pokazala da udruga vodi brigu i namjenski troši sredstva, u skladu sa Statutom i Zakonom o udrugama. Predočen je plan rada i financijski plan za 2019. i 2020. godinu, a članovi su upoznati s osnovnim odredbama oko prikupljanja i korištenja osobnih podataka, suglasnostima i dokumentima udruge, vezanima uz novi Zakon o zaštiti osobnih podataka.
Inače, Udruga “Sveta Marta” osnovana je s ciljem poticanja kulture, starih zaboravljenih zanata, promicanja ljudskih prava, mira, svijesti o zajedništvu, zaštite okoliša, solidarnosti, interkulturalnog civilnog društva, poticanja osobnog razvoja i samorazvoja, te jačanja inicijative kroz volonterski rad. Udruga ima 16 članica, te jednog počasnog člana, zabočkog župnika Marijana Culjaka, koji je inicijator osnivanja ove udruge. (jm)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba