Predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek obišao Općinsku organizaciju stranke u Zlatar Bistrici

“Ponosan sam što nema općine ni grada bez višemilijunskog projekta i to je pokazatelj da ova HDZ-ova Vlada brine o svakom dijelu Lijepe Naše”

Objavljeno: 05.04.2019. JJ

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ i saborski zastupnik Žarko Tušek u utorak je započeo svoj redovni obilazak općinskih i gradskih organizacija HDZ-a. Nakon radnog sastanka u Svetom Križu Začretju, u četvrtak je sa suradnicima posjetio Općinsku organizaciju HDZ-a Zlatar Bistrica, gdje je pružio podršku radu općinske organizacije na čelu sa Stjepanom Budenom. Tema sastanka bile su pripreme za EU izbore, čija kampanje kreće 12. travnja, te aktualni projekti na području općine.

Veliko gradilište

– Ponosan sam što Vlada Republike Hrvatske podupire tolike investicije na području Krapinsko – zagorske županije. Gdje god se okrenemo, nešto se gradi ili obnavlja. Kao što sam puno puta rekao da će naša županija biti jedno veliko gradilište, ona to zaista i jest. U realizaciji je više od dvije milijarde kuna investicija u Krapinsko – zagorskoj županiji. Sve projekte koje smo obećali Zagorkama i Zagorcima realiziramo i još puno više od toga – istaknuo je Tušek te izdvojio i nekoliko aktualnih investicija.

Ceste i vrtić

– Iz Hrvatskih cesta ulaže se 144 milijuna kuna za brzu cestu Bedekovčina – Zlatar Bistrica, koja bi trebala biti gotova do kraja lipnja ove godine i 38 milijuna kuna za D24 Zlatar Bistrica – Konjščina. U programu zaštite na nepokretnim kulturnim dobrima, u 2019. godini iz Ministarstva kulture za crkvu sv. Lovre ovdje u Zlatar Bistrici odobreno je 130 tisuća kuna. Tu je i dječji vrtić za koji je odobreno 2,5 milijuna kuna. Zaista sam ponosan što nema općine ni grada bez višemilijunskog projekta i to je pokazatelj da ova HDZ-ova Vlada brine o svakom dijelu Lijepe Naše – zaključio je Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba