Sutra u Pregradi četvrta Večer znanosti

Očekuju vas radionice ZEZ-a, istraživačke točke udruge e-STUDENT i učenika, predavanje o urbanom biovrtlarstvu i kviz

Objavljeno: 04.04.2019. JJ

Sutra će se u Pregradi održati 4. Večer znanosti, u organizaciji Osnovne škole Janka Leskovara i Gradske knjižnice Pregrada. Riječ je o zabavno – edukativnom projektu kojim se nastoji popularizirati znanost i potaknuti učenike i sve zainteresirane na istraživanje svijeta koji nas okružuje.
Od 17 do 20 sati održavat će se radionice Znanstvenog – edukativno – zabavnog centra (ZEZ), istraživačke točke udruge e-STUDENT te učenika OŠ Viktora Kovačića iz Huma na Sutli, OŠ Janka Leskovara iz Pregrade, SŠ Pregrada i Dječjeg vrtića “Naša radost”. Bit će tu i radionica Agronomskog fakulteta, a u 18.15 sati na rasporedu je predavanje “Urbano biovrtlarstvo” koje će održati Tanja Gotlin Čuljak s Agronomskog fakulteta.
Znanje stečeno na predavanjima i istraživačkim točkama provjerit će se pomoću kviza koji počinje u 20.15 sati i u kojem će moći sudjelovati i publika.
Događanje je trebalo biti održano na Trgu Gospe Kunagorske, no zbog najave lošeg vremena, bit će premješteno u sportsku dvoranu OŠ Janka Leskovara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba