U Zagrebu održana Izborna skupština Stranke rada i solidarnosti – BM 365 te predstavljena stranačka lista kandidata za EU parlament

ANĐELKO TOPOLOVEC NOVI POTPREDSJEDNIK BANDIĆEVE STRANKE: “Uspjeli smo u vrlo kratkom vremenu. Ponosan sam na sve nas”

Objavljeno: 01.04.2019. AB

U subotu je u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”, održana Izborna skupština Stranke rada i solidarnosti, na kojoj je izabrano novo vodstvo stranke, a u izborima je sudjelovalo i 59 delegata iz Krapinsko-zagorske županije.

Četiri potpredsjednika

Za predsjednika je ponovno izabran Milan Bandić, dok su za potpredsjednike izabrani Jelena Pavičić Vukičević, Ana Stavljenić Rukavina, Kažimir Varda i Anđelko Topolovec.

– Iako postoji tek nekoliko mjeseci, županijska organizacija Stranke rada i solidarnosti KZŽ snažno je zastupljena u tijelima stranke. Uspjeli smo u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ponosan sam na sve nas  – kazao je novi potpredsjednik stranke Anđelko Topolovec, uz kojeg je za članicu predsjedništva izabrana Marija Puh, a za članove Glavnog odbora Branko Kučko, Luka Grabušić i Božo Ružak.

200-tinjak Zagoraca

Nakon odrađenog radnog dijela održala se i proslava četvrtog rođenadana Stranke rada i solidarnosti, na kojoj je bilo i 200-tinjak članova zagorske organizacije stranke, a na kojoj je predstavljena i stranačka lista kandidata za Europski parlament, koju predvodi Martina Bienenfeld. Uz nju, na listi su i Hrvoje Burić, Irena Cajner Mraović, Veljko Đorđević, Ljubo Jurčić, Jozo Milićević, Marijo Možnik, Jelena Pavičić Vukičević, Krešimir Rogina, Gordana Rusak, Davor Štern i Ana Vlahov.

FOTO: Krešimir Mele



ODRŽANI IZBORI ZA MJESNE ODBORE U DONJOJ STUBICI – U SEDAM JE POBIJEDILA BANDIĆEVA STRANKA, A PO JEDAN MJESNI ODBOR PRIPAO HDZ-U, SDP-U I LISTI GRUPE BIRAČA KOJU JE PREDVODIO D. KNEZIĆ 

UZLET U STUBIČKOM KRAJU: Bandićevci odnijeli pobjedu u svim mjesnim odborima u kojima su izašli na izbore

U nedjelju su u Donjoj Stubici održani izbori za mjesne odbore na području grada, na kojima je od 10 mjesnih odbora, u njih sedam pobjedu odnijela Stranka rada i solidarnosti – BM 365.

U MO Donja Stubica listu je predvodio Boris Petriško, u MO Donja Podgora Željko Petriško, u MO Donji Hruševec Tihomir Gorupec, u MO Gornja Podgora, Milekovo selo i Hižakovec Mario Jurina, u MO Gornji Matenci Mario Repar, u MO Donji Matenci Dragan Bosec te u MO Pustodol Zdravko Stepan.

– Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti izašla je na izbore za sedam mjesnih odbora i pobijedili smo u svih sedam – istaknuli su iz stranke.

U Mjesnom odboru Hruševec pobjedu je odnijela SDP-ova lista koju je predvodio Mario Cesarec, u MO Lepa Ves nositelj liste Grupe Birača  bio je Dragutin Knezić, dok je u Mjesnom odboru Vučak pobijedila HDZ-ova lista, koju je predvodio Juraj Haus.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba