Postanite dio stručnog tima najvećeg pružatelja usluga medicinskog turizma u Sloveniji, s tradicijom duljom od 400 godina

TIMSKI RAD, ISKRENOST I ODGOVORNOST: Lječilište Rogaška Slatina na neodređeno zapošljava specijalista internista – kardiologa (m/ž)

Objavljeno: 31.03.2019. zagorjeinternational

S tradicijom duljom od 400 godina, Lječilište Rogaška Slatina uvrštava se među najprepoznatljivija lječilišta u Europi i to zahvaljujući jedinstvenoj mineralnoj vodi Donat Mg te zdravstvenim uslugama koje pruža više od 200 stručnjaka u okviru Medical centra Rogaška. Ovaj najveći pružatelj usluga medicinskog turizma u Sloveniji trenutno je u potrazi za novom radnom snagom, točnije, za liječnikom – specijalistom internistom – kardiologom (m/ž). Nude posao na neodređeno vrijeme u razvojno usmjerenom timu medicinskih stručnjaka različitih struka i izvrsne radne uvjete, a traže komunikativnog, samostalnog i odgovarajuće obrazovanog suradnika koji će odgovorno obavljati svoj posao te aktivno sudjelovati u daljnjem razvoju odjela kardiologije.
– Ponosni smo na svoj posao, obavljamo ga strasno i nastojimo postići izvrsnost. Od novih suradnika očekujemo da s nama podijele naše vrijednosti: timski rad, iskrenost i odgovornost. Veliki naglasak također stavljamo na odnos prema suradnicima, koji je otvoren i pun poštovanja – poručuju iz Lječilišta Rogaška Slatina.
Svoje molbe sa životopisom, na hrvatskom ili engleskom jeziku, možete slati do 20. travnja na adresu Zdravilišče Rogaška – Zdravstvo d.o.o., Zdraviliški trg 9, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija ili e-mail adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba