#samojako u playoffu!

Pogledajte video i doznajte čiji to dres nose TV zvijezde Oliver Mlakar i Mario Petreković

Objavljeno: 24.03.2019. zagorjeinternational

Prisjetiti se ludih 90-ih nije moguće bez sjećanja na televizijsku legendu uz koju su odrastale generacije, Olivera Mlakara. Popularna “Kviskoteka” davnih je godina pred malim ekranima okupljala brojne fanove. Mlakar je godinama bio i zaštitno lice “Kola sreće”, a danas uživa u slobodnom vremenu i omiljenim hobijima. No, rijetki znaju da zaštitno lice brojnih zabavnih televizijskih formata, dijeli istu navijačku strast s popularnim zabavljačem, voditeljem i tv licem, Marijem Petrekovićem.

Uzbudljiva završnica

Idoli svojih generacija, svaki u svoje vrijeme, zajedno su se našli na tribinama – i to košarkaškim. U zabavnom navijačkom spotu Oliver Mlakar i Mario Petreković otkrili su svoju strast prema košarci i klubu za kojeg će i sljedećeg vikenda navijati u polufinalu ABA lige. Najava je to uzbudljive sportske završnice regionalne ABA lige, koja zagrebačku publiku očekuje 25. ožujka, kada će u Košarkaškom centru “Dražen Petrović” snage odmjeriti KK Cedevita i crnogorska Budućnost.

Ususret očekivanoj završnici lige, a nastavno na odličnu dosadašnju igru Cedevite, baš se Mlakar zajedno s komičarom Petrekovićem našao u glavnoj ulozi za najavu utakmice, koja će za ljubitelje košarke biti pravi sportski spektakl, ali i zabavni događaj s puno iznenađenja za fanove.

Navijačka atmosfera

Cedevita je ligaški dio okončala sa 16 pobjeda i šest poraza te će u polufinalu igrati protiv podgoričke Budućnosti, dok će se u drugom polufinalu sastati Crvena zvezda i Partizan.
Mogući ulazak u Euroligu, gdje ide prvak ABA lige, sve je bliži, čemu se posebno veseli veliki broj stalnih Cedevitinih navijača, koji će uz Cedevitasice, Mlakara i Petrekovića, zasigurno još više ugrijati navijačku atmosferu u dvorani i tako postati prava asistencija igračima na parketu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba