HUMANITARNOM AKCIJOM OBILJEŽILI SVJETSKI DAN SREĆE: Vodstvo Stranke rada i solidarnosti – BM 365, posjetilo Centar za obrazovanje i odgoj Zajezda

Štićenicima Zajezde uručili humanitarne pakete s igračkama, hranom, higijenskim potrepštinama i odjećom

Objavljeno: 21.03.2019. zagorjeinternational

Povodom Svjetskog dana sreće, koji se obilježava 20. ožujka, članovi Stranke rada i solidarnosti – BM 365 KZŽ, posjetili su Centar za obrazovanje i odgoj Zajezda, gdje su štićenicima uručili humanitarne pakete – igračke, hranu, higijenske potrepštine i odjeću. Humanitarna akcija je organizirana nastavno na humanitarnu večer, koja se održala povodom Dana žena u Petrovskom, u organizaciji Foruma žena općinske organizacije stranke Petrovsko, a u sklopu koje su se prikupljale donacije.
Osim u Petrovskom, sredstva su se prikupljala i u ostalim zagorskim gradovima i općinama, a ovo je već druga takva akcija u organizaciji Stranke rada i solidarnosti.
Zajezdu su posjetili predsjednik Županijske organizacije BM 365 Anđelko Topolovec, tajnik Luka Tušek, predsjednica Foruma žena OO-a BM 365 Petrovsko Valentina Presečki, predsjednica Foruma žena OO-a BM 365 Radoboj Vanja Potočki te članovi stranke, koji su istaknuli da će ovakve i slične akcije provoditi kontinuirano tijekom cijele godine.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba