Otkazan Severinin koncert – organizatori neugodno iznenađeni objavom na Facebook stranici

NI DONJA STUBICA, NI ZAČRETJE: Kraljica estrade ipak neće pjevati u Zagorju

Objavljeno: 20.03.2019. JJ

Otkazan je Severinin koncert koji se trebao održati 13. travnja u Svetom Križu Začretju.
– Dragi moji, iako me jako veselio koncert dogovoren za 13.4. u Začretju, zbog problema nastalih između organizatora koji su dogovarali koncert, nažalost, moram vas obavijestiti kako je isti otkazan… Vjerujem kako ćemo se ipak vrlo brzo vidjeti nekom drugom prilikom – napisala je na svojoj službenoj Facebook stranici popularna pjevačica, no, iz Famous Bara, koji je organizator koncerta, poručuju kako su iznenađeni njezinim navodima.

Vraćaju novac

– S iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.4.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati. Također vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj Facebook stranici izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako tome nije tako. Ne želeći špekulirati o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže u najvjerojatnije narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika izvođača i samog izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa. Svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene. Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se ispričavamo svima koji su namjeravali doći na koncert – piše na Facebook stranici Famous Bara.

Povodom Dana žena

Podsjećamo, glazbeni spektakl se povodom Dana žena najprije trebao održati 2. ožujka u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici, a zatim je odgođen za subotu, 13. travnja, pri čemu je promijenjena i lokacija. Najavljeno je tada da će se koncert ipak održati u velikom šatoru kraj Roses Designer Outlet Centra u Vrankovcu, no, kako se sada čini, kraljica estrade neće tako skoro zapjevati u Zagorju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba