Osnovana Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 Donje Stubice – za predsjednika izabran Luka Grabušić

“Naš šef uvijek kaže ‘idemo delat’. Mi Zagorci, nažalost, to ne mremo reći jer cijelo vrijeme delamo i nikad ne bumo stali”

Objavljeno: 20.03.2019. zagorjeinternational

U donjostubičkoj Plavoj dvorani održano je predstavljanje novoosnovane Gradske organizacije Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 Donje Stubice. Za predsjednika Gradske organizacije izabran je zamjenik donjostubičkog gradonačelnika Luka Grabušić, za potpredsjednicu Sandra Belinić, a za tajnicu Margareta Pavrlišak. Za članove Predsjedništva Gradske organizacije izabrani su Luka Grabušić, Sandra Belinić, Margareta Pavrlišak, Ivan Štefek, Davor Glavač, Dragan Bosec i Mario Repar, a za članove Odbora Gradske organizacije Luka Grabušić, Sandra Belinić, Margareta Pavrlišak, Ivan Štefek, Davor Glavač, Dragan Bosec, Mario Repar, Željko Petriško, Mirjana Maček, Tihomir Gorupec, Boris Petriško, Mario Jurina i Sabina Drempetić.
Grabušić i njegova ekipa svoju su političku karijeru započeli kao laburisti, a sada su se odlučili pristupiti stranci zagrebačkog gradonačelnika, koji proteklih mjeseci osniva organizacije svoje stranke diljem Krapinsko – zagorske županije.

Imali viziju

– Naš put je krenuo prije nekih pet – šest godina. Uvijek smo imali neku svoju viziju, bili smo entuzijasti i nikad nismo odustajali od svojih namjera. Zato smo ovu priču odlučili nastaviti kroz novu stranku, Stranku rada i solidarnosti. Uvjereni smo da ćemo ponoviti uspjeh i na predstojećim izborima za mjesne odbore 31. ožujka. Kandidirali smo se u sedam mjesnih odbora od ukupno deset i očekujem pobjedu u svih sedam, isto kao i prije četiri godine. Vjerujem da će nam stranka, kao i njezin predsjednik, biti velika podrška i pomoć u realizaciji naših ideja i projekata, jer ipak sve promjene kreću od dolje, od mjesnih odbora. Imamo volju i želju da još jače zasučemo svoje rukave, a otvorene su nam nove mogućnosti koje će nam osigurati da nam bude bolje u našem gradu. Naš šef uvijek kaže “idemo delat”, ali mi Zagorci nažalost to ne mremo reći jer mi cijelo vrijeme delamo i nikad ne bumo stali delati – rekao je novoizabrani predsjednik Gradske organizacije Luka Grabušić.

Na predstavljanju nove stranke bili su i Nikola Gospočić, gradonačelnik Donje Stubice te Nikola Boromisa, predsjednik Gradskog vijeća Donje Stubice.

– Kada sam se prije dvije godine odlučio za ovu političku avanturu, moj je jedini uvjet bio da mogu razmišljati svojom glavom i sam donositi odluke. Smatram da svatko ima pravo odlučiti što je najbolje za njega, ja to poštujem i zato vam čestitam na vašem koraku, na prelasku u novu stranku i siguran sam da ćemo nastaviti kvalitetno surađivati i dalje, barem do kraja ovog mandata, a onda ćemo vidjeti kako dalje. Nadam se da ćemo i uz pomoć gospodina Milana Bandić urediti naš Dvorac Stubički Golubovec i otvoriti znanstveno – edukacijski centar – istaknuo je Gospočić.

Županijska organizacija

Podršku ekipi Luke Grabušića pružio je i predsjednik Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti KZŽ, Anđelko Topolovec.

– O ekipi Luke Grabušića slušao sam u nekim prijašnjim vremenima, kao o ekipi koja ima mnogo interesa i volje napraviti nešto dobro za svoje mjesto, a sada sam došao u situaciju da mi dajete mogućnost da surađujem s vama. Želim vam mnogo uspješnih projekata, cijela Županijska organizacija Stranke rada i solidarnosti stoji vam na raspolaganju. Mi Zagorci smo rođeni s malom maturom i navek smo znali iskoristiti dobre prilike – rekao je Topolovec.
Predsjednik Stranke rada i solidarnosti, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dodao je pak kako mu je drago što je podršku osnivanju Gradske organizacije pružio i gradonačelnik Gospočić, jer se samo u konkurenciji novih ideja te zdravih i normalnih ljudi može roditi nešto dobro za grad Donju Stubicu.

– Ne sumnjam da će Luka, mlad čovjek, sportaš, zajedno sa svojom ekipom raditi za dobrobit svoga grada. Hvala što ste prepoznali stranku koja živi rad, solidarnost i zajedništvo, ne samo na papiru, nego najbolje u Hrvatskoj, što smo dokazali u ovih 19 godina u gradu Zagrebu, od kojeg smo napravili istinsku europsku metropolu. U nepunih godinu dana napravili smo puno u ove tri sjeverne županije, a u idućih godinu dana doći ćemo u svaku općinu i grad od Varaždina do Krapine, od Krapine do Gornje Stubice – zaključio je Bandić.
U Donjoj Stubici je bio i Josip Beljak, načelnik Stubičkih Toplica, odnedavno također član Bandićeve stranke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba