Poznati detalji stravične nesreće na Zagorskoj magistrali, u kojoj je život izgubio 30-godišnjak iz okolice Zaboka

Skrenuo u suprotni trak i frontalno se sudario s kamionom, vatrogasci morali oslobađati tijelo iz smrskanog automobila

Objavljeno: 17.03.2019. zagorjeinternational

Muškarac (30) iz okolice Zaboka poginuo je u subotu ujutro na Zagorskoj magistrali kod Kupljenovog, nakon što se frontalno sudario s kamionom s prikolicom, piše 24 sata.
Prema prvim službenim informacijama, 30-godišnji vozač bio je za upravljačem Volkswagen Passata krapinskih tablica te je vozio na sjever, od Zaprešića prema Zaboku. Oko 6 sati, iz još nepoznatog razloga, skrenuo je u suprotni smjer. 24 sata piše da je navodno udario u neki predmet, zbog kojeg je morao naglo skrenuti kako bi pokušao zadržati kontrolu nad automobilom. Na dijelu ceste, između naselja Pojatno i Jakovlje, udario je u prednji kraj kamiona krapinskih tablica i poginuo na mjestu.
Vozač kamiona bio je u šoku, no na sreću je prošao bez težih ozljeda. Sudar je bio toliko snažan da se Passat podvukao ispod kamiona, a tijelo muškarca ostalo je zarobljeno u krhotinama. Hitna pomoć brzo je stigla na mjesto nesreće, no nisu mogli otvoriti vrata te su u pomoć pozvali vatrogasce Javne vatrogasne postrojbe grada Zaprešića, koji su morali razrezati suvozačka vrata. Nažalost, liječnik je mogao samo utvrditi vrijeme smrti muškarca. Promet je zbog očevida bio zatvoren gotovo dva sata. Kad je završio, vatrogasci su uz pomoć vitla razdvojili auto od kamiona.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba