U prostoru Sportskog centra u Gornjoj Stubici održana je redovna godišnja izvještajna skupština Nogometnog kluba Matija Gubec, koju je vodio predsjednik kluba Dinko Prpić. Prpić je podnio izvještaj o radu u proteklom razdoblju.

– Što se tiče seniorske momčadi, ona se natječe u 1. zagorskoj nogometnoj ligi i plasirala se u polufinale Kupa Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije, dok je juniorska ekipa na kraju polusezone zauzela prvo mjesto u 1.B ligi. U sklopu kluba djeluju i natječu se i veterani, a sa svim sekcijama rade licencirani i educirani nogometni treneri. Nabavljena je i sportska oprema za treninge – lopte, čunjevi, kapice, ljestve, viseća lopta, gibljivi štapovi, markeri i slično, čime je omogućen kvalitetniji rad – istaknuo je Prpić.

Na skupštini je usvojeno izvješće o radu, financijski izvještaj i izvještaj Nadzornog odbora te je donesen plan rada i financijski plan za ovu godinu. Istaknuto je da će se rad s mlađim kategorijama nastaviti i dalje. Skupštini su nazočili i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić te njegov zamjenik Vladimir Škvorc.