U Bedekovčini održana skupština Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije

DOBILI POHVALE ZA SVOJ RAD: “Kad su nam vode čiste, naša županija ne samo da je najljepša, nego i najzdravija”

Objavljeno: 17.03.2019. JJ

U Bedekovčini je u petak održana skupština Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije i proglašenje najboljih članova ovog Saveza za 2018. godinu.

Izvješća o radu

Okupljene su pozdravili načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak te predsjednik Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza Vladimir Sever, dok su izvješća o radu Športsko – ribolovnog saveza KZŽ u prošloj godini iznijeli predsjednik Anđelko Pregiban i tajnica Ljerka Kahlina. Za novog potpredsjednika izabran je Boris Vagrek, a za člana Nadzornog odbora Zdravko Rafajec.
Na skupštini je bila i predsjednica Županijske skupštine KZŽ Vlasta Hubicki, koja je čestitala je najboljim sportskim ribolovcima te istaknula dobar rad Saveza na čelu s predsjednikom Anđelkom Pregibanom i tajnicom Ljerkom Kahlinom.

Mladi ribiči

– Športsko – ribolovni savez Krapinsko – zagorske županije jako dobro radi, kao i ribolovna društva u našim općinama i gradovima. Imamo puno natjecanja, puno mladih ribiča, a isto tako treba reći da Savez odgovorno vodi brigu i o statusu naših vodotokova i jezera, da količine ribe opstanu i da se nadopunjuju. Znate, kad su naše vode čiste, kad je čista zemlja i hrana, onda ne samo da je naš frtalj svijeta najljepši, nego smo mi i najzdravija županija – poručila je Hubicki.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba